Thursday, March 25, 2010

Seminar noiembrie 2009


Şi numai bine am tras linie după seminarul din septembrie care a fost o reuşită din toate punctele de vedere, că şi au început telefoanele să sune şi lumea să întrebe cănd facem următorul seminar.Din anul 2004 cănd Truffoir a organizat primul seminar despre trufe la care au participat 10 persoane din care 9 sunt căutători de trufe , tradiţia a fost ca în fiecare an să facem un seminar, dar anul 2009 a fost unul atipic. Deşi trufe în pădure nu prea au fost , în schimb au fost din ce in ce mai multe persoane interesate de trufe, aşa că am fost nevoiţi ca în noiembrie să mai facem un seminar.


Contrar aşteptărilor noastre, numărul participanţilor a fost mult mai mare ca şi în septembrie, aşa că capacitatea de organizare a societaţii Truffoir a fost pusă la încercare, dar pînă la urmă totul s-a rezolvat.

Lume multă ,întrebări şi idei diverse, prieteni vechi , discuţii prelungite în noapte, cam asta a fost atmosfera seminarului din noiembrie.

Reuşita a fost dată si de multele specii de trufe găsite in pădure, spre încîntarea celor prezenţi, dar şi de cina cu specialităţi de sîmbăta seara, preparată de bucătarul nostru elveţian.

Acesta a fost programul anului 2009, iar 2010 a început cu un curs extrem de căutat trufe (22-24 ianuarie 2010) despre care vă povestesc data viitoare.Dar pînă atunci vă readuc aminte perioadele stabilite pentru seminarii în acest an:

4-6 iunie 2010,

6-8 august 2010,

1-3 octombrie 2010,

10-12 decembrie 2010

1 comment:

  1. Toata aprecierea pentru activitatea voastra,informatii interesante si binevenite intr-un domeniu``exclusivist``.Va admir si sper ca intr-o zi(cat mai curand sa va cunosc).

    ReplyDelete