Wednesday, May 5, 2010

Cursanții noștri se apucă de treabă

Recent am găsit acest articol, care a apărut în Ziarul Hunedoreanului, și care descrie povestea domnului Nicolae Necșa. Domnul Necșa este unul dintre cursanții noștri din anul trecut, fiind la început de drum, cu spirit mare, cu un focus clar pe muncă și rezultate. Le felicităm pentru acest articol, mai puțin pe jurnalista care nu a înțeles că din această afacere nu se poate îmbogăți peste noapte.

Citat din articolul: Un devean se numără printre puţinii proprietari ai câinelui care te poate face miliardar!

"Deveanul Nicolae Necşa a aflat despre vânătoarea de trufe dintr-o emisiune TV. Sportul acesta îţi poate aduce o avere. Aşa că i-a ispitit curiozitatea. 
Hunedoreanul a căutat pe internet cât mai multe amănunte despre profitabila afacere. A dat şi de urma unor trufari. Tocmai în Harghita. A răsfoit câteva cărţi de profil şi s-a înscris la un seminar care l-a pus la punct cu tot ce înseamnă vânătoarea de trufe. Adică, a acelor ciuperci foarte rare, extrem de scumpe şi foarte gustoase după care se dau în vânt bogaţii lumii. Trufele sunt socotite alimente de lux şi sunt folosite la prepararea celor mai rafinate mâncăruri, în cele mai extravagante restaurante de pe glob.


Articolul poate fi accesat aici.

1 comment:

  1. Ii doresc succes d-lui Nicolae Necsa,insa consider deplasata afirmatia ca iubitorii meniurilor cu trufe sunt ``snobi``.

    ReplyDelete