Tuesday, May 25, 2010

Seminar despre industria trufieră - ediția IX.-a 2010

SEMINAR DE INIȚIERE ÎN INDUSTRIA TRUFIERĂ

Dragi prieteni!

Vă invităm să participați la seria de seminarii despre industria trufieră, organizat de Societatea Truffoir pentru cei care sunt interesați de culesul trufelor, respectiv pentru cei care vor să se angajeze în căutarea acestor comori.

La seminar vom prezenta speciile de trufe culese, vom expune principalele metode de cules, vom vorbi despre ecologia și cultivarea trufelor, despre dresajul câinelor şi vom face o scurtă introducere şi în secretele culinare ale trufei. Dincolo de aspectele teoretice, seminarul va vea şi o dimensiune parctică. Participanţii vor primi și un manual scris despre identificarea speciilor de trufe și despre recoltarea lor. La finalul întâlnirii, participanții vor primi diplome care atestă prezența lor în acest program.

CÂND SI UNDE?

Întâlnirea va începe în data de 4 iunie 2010, la ora 19, în pensiunea agroturistică Fészek din Izvorul Mureșului, judeţul Harghita şi se va termina pe 6 iunie 2010.

PROGRAM
Vineri : Prezentarea participanților. Lecție de introducere în ecologia trufelor și metodologia culesului.
Sâmbătă: Practica pe teren. Seara: Secrete culinare - trufele în bucătărie. Cină (meniu cu trufe).
Duminică: Înmânarea diplomelor de participare.

TAXA DE PARTICIPARE ŞI ÎNREGISTRARE

Taxa de participare este de 180 Euro; ea include costul cazării cu pensiune completă și meniul cu trufe. Cazarea se face într-o pensiune agroturistică de 2 stele, cu camere de 2-4 persoane. Pentru o cameră de tip single, costul participării este de 250 euro/persoană.

Înregistrarea pentru seminar se face prin completarea formularului online atașat acestui e-mail. Înregistrarea se va finaliza după achitarea sumei de 150 lei în contul bancar al pensiunii. Această sumă nu se returnează în caz de neprezentare la seminar. Restul sumei va fi plătit la fața locului.

Observatii:

Firma Truffoir Srl. va înregistra evenimentele pe parcursul seminarului în format audiovizual. În caz că participanții nu vor sa apară în aceste înregistrări, vă rugăm să ne adresați în scris înainte de începerea seminarului.

TERMEN-LIMITĂ PENTRU ÎNREGISTRARE SI PLATA AVANSULUI : cu 5 zile înaintea începerii seminarului

PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA SEMINAR, VĂ RUGĂM SĂ DAŢI CLICK PE LINKUL ALĂTURAT:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFp0TUpDQnNweE1SbzdsaHBYLW9OVnc6MA

După ce ați citit detaliile tehnice legate de organizarea seminarului, vă rugăm să completați acest formular cu datele Dvs., pentru a vă putea înregistra.

IMPORTANT! Înregistrarea va fi considerată finală, abia după plata avansului de 150 de lei în contul afișat în invitație. Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați telefonic la 0751-223555 sau prin email la info@truffoir.ro .

Echipa, Truffoir Ltd.

PERSOANĂ DE CONTACT
FEKETE A. OSZKAR – 0751-223555
info@truffoir.ro

No comments:

Post a Comment