Thursday, May 13, 2010

Culege comorile ascunse în pădure: trufele

Iată că mass-media românească are un interes constant față de activitatea noastră și scrie, scrie, scrie fără oprire despre noi, despre oamenii cu care lucrăm, despre succesele și reușitele familiei noastre. Dacă săptămâna trecută am aflat despre dl. Nicolae Necșa cum pornește la drum, acum putem să citim despre prietenul nostru Dan Cautiș care deja se umblă prin păduri ca un adevărat profesionist, câștigând traiul de zi de zi din trufe. Ne bucurăm pentru acest lucru, încât Dan a fost unul dintre primii cursanți ai seminariilor organizat de Truffoir Ltd., încă în 2004. De atunci au trecut multe, iar Dan a devenit unul dintre cei mai buni trufari din țară, a creat și o mică asociație pentru protejarea drepturilor trufarilor iar recent ține seminarii similare din care a învățat și el.

Urăm succes lui Dan și în continuare, și invităm pe noii trufari să urmeze drumul lui.

Acest articol a apărut în ziarul Adevărul și se poate citi în detaliu aici.

Prietenul nostru Dan Cautiș în partea stângă a pozei. Cealaltă personaj, cu pălărie, este Charlie Chaplin.

2 comments:

  1. Intr-adevar este un drum de urmat, mai ales ca in ultimii ani, in toate aparitiile televizate, radio, presa scrisa si internet, care nu au fost putine deloc, domnul Cautis m-a captivat prin ceea ce sustine: responsabilitate si etica la cautarea si culesul trufelor in padurile romanesti.
    Am vrut sa ma conving de afirmatiile dansului si am participat la o parte din seminariile despre care ati mentionat. Am constatat ca spusele sale s-au confirmat in timpul seminariilor si al aplicatiilor practice la care am fost invitati sa luam parte, asa ca am toata increderea ca merge pe drumul cel bun. In plus, cred ca si modul in care comunica, sincer, spontan ajuta mult la consolidarea asociatiei pe care a infiintat-o.
    Daca aveti ocazia sa vorbiti cu domnul Dan, transmiteti-i gandurile noastre bune.
    Va felicit ca sunteti impreuna in aceasta activitate!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete