Saturday, February 27, 2010

Activitate Truffoir 2009 episodul 1








Salutare tuturor

Şi cum promisiunea e promisiune, iată că a sosit si 1 Martie, deci să trecem la treabă.

După cum vă ziceam, anul 2009 nu a fost unul foarte bun, din punct de vedere al trufelor găsite în pădure, dar totuşi a fost un an plin de evenimente legate de trufe.

O să încep cu a VI-a ediţie a seminarul despre lumea trufelor organizat de Truffoir în perioada 18-20 septembrie, la care au participat 26 de oameni interesaţi de unul din domeniile legate de trufe : căutatul , culesul şi comerţul trufelor din pădurile României, cultura plantelor trufiere sau gastronomie.

Pe această cale ţin să mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat în promovarea acestui eveniment :

http://www.ecomagazin.ro/seminar-despre-trufe-participantii-au-aflat-pe-viu-cateva-din-secretele-acestor-ciuperci-subterane/

http://www.recolta.eu/seminar-despre-trufe-participantii-au-aflat-pe-viu-cateva-din-secretele-acestor-ciuperci-subterane/

Seminarul s-a desfăşurat pe parcursul a 3 zile, în care cei prezenţi au avut ocazia de a afla adevărul despre trufe, direct de la cei implicaţi în această activitate, si nu din poveştile de la televizor, ziare sau de pe net.

Cam atăt pentru un prim episod, o să revin cu amănunte din programul celor 3 zile de seminar si a serii speciale dedicată specialităţilor gătite cu trufe.

No comments:

Post a Comment