Sunday, May 15, 2011

Funny...

Ciupercă frământătoare în colectiv (Consulomyces tumultus)

Sunday, May 8, 2011

SEMINAR DESPRE TRUFE... 18 iunie 2011...MODIFICARE DATĂ


ANUNT IMPORTANT


Data seminarului a fost modificat de la 11 iunie la 18 iunie!!!


DRAGI PRIETENI!

Vă invităm să participați la seria de seminarii despre industria trufieră, organizată de Societatea Truffoir celor interesați de culesul trufelor, respectiv celor care doresc să se angajeze în căutarea acestor comori.

Plantația de trufe în care va avea loc seminarul! 

Seminarul din acest an va fi unul inedit si diferit de celelalte programe de inițiere, încât - de data aceasta - vom efectua partea practică în cea mai bună plantație de trufe în Europa de Est. Cum Truffoir a intrat în posesia unei plantații trufiere cu o producție majoră de Tuber aestivum, seminarul va exploata aceste posibilități, oferind seminariștilor o vânătoare de trufe excepțională. Încât meseria de trufar se bazează pe experiență acumulată pe teren, un asemenea început cu multe trufe, cu posibilitatea de a scoate trufele de către participanți, vă oferim un program fără concurență în acest domeniu.
Nu ezitați să participați!!!
CÂND SI UNDE?
Programul va fi organizat în data de 18 iunie 2011, cu întâlnirea participanților la Oradea.

PROGRAM 
Sâmbătă, 18 iunie 2011
Ora 7.00: Întâlnirea participanților la Oradea (locația exactă va fi publicată celor interesați după înscriere)
Ora 8.00: Transfer cu autocarul organizat de Truffoir către plantația trufieră. Activități pe teren.
Ora 14: Prânz. Meniu cu trufe.
Ora 15: Prezentări teoretice despre speciile de trufe, dresaj câine, cultivarea trufelor etc.
Ora 19: Închiderea programului. Înmânarea diplomelor de participare. Transfer înapoi la Oradea.
  
TAXA DE PARTICIPARE ŞI ÎNREGISTRARE
Taxa de participare este de 50 de euro pentru cei care au mai participat la un seminar Truffoir, respectiv 180 de euro pentru noii veniți. Suma include transferul cu autocar, costul intrării în plantație, materiale didactice și meniul cu trufe.
Înregistrarea pentru seminar se face prin completarea formularului online atașat acestui e-mail. Înregistrarea se va finaliza abia după achitarea unei avans de 200 de lei în contul bancar, ale cărui date vi le vom trimite după ce am primit înscrierea Dvs. Suma nu se returnează în caz de neprezentare la seminar. Restul sumei va fi plătit la fața locului.

Observatii:

Firma Truffoir S.R.L. va înregistra evenimentele pe parcursul seminarului în format audiovizual. În cazul în care participanții nu vor să apară în aceste înregistrări, vă rugăm să ne comunice refuzul în scris, înainte de începerea seminarului.

TERMEN-LIMITĂ PENTRU ÎNREGISTRARE SI PLATA AVANSULUI : 3 zile înaintea începerii seminarului

PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA SEMINAR, VĂ RUGĂM SĂ DAŢI CLICK PE LINKUL ALĂTURAT: 

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFp0TUpDQnNweE1SbzdsaHBYLW9OVnc6MA

După ce ați citit detaliile tehnice legate de organizarea seminarului, vă rugăm să completați acest formular cu datele Dvs., pentru a vă putea înregistra.

IMPORTANT! Înregistrarea va fi considerată finală, abia după plata avansului de 200 de lei în contul afișat în invitație. Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați telefonic la 0751-223555 sau prin email la info@truffoir.ro .

Echipa, Truffoir Ltd.

PERSOANĂ DE CONTACT 
FEKETE A. OSZKAR – 0751-223555
info@truffoir.ro