Friday, July 16, 2010

Întâlnirea seminariștilor absolvenţi și seminar de inițiere în domeniul trufier- BAZNA (jud. Sibiu), 6-8 AUGUST 2010

DRAGI PRIETENI!

Vă invităm să participați la seria de seminarii despre industria trufieră, organizată de Societatea Truffoir celor interesați de culesul trufelor, respectiv celor care doresc să se angajeze în căutarea acestor comori.

Seminarul din luna august va fi diferit de celelalte programe de inițiere, încât - de data aceasta - vom pune un accent mai mare pe munca de teren. Spre deosebire de programele de până acum, așteptăm participanți cu câinii dresați sau semi-dresați, dornici să-şi testeze câinele cu ajutorul trufarilor noștrii profesionişti. Întâlnire este predominant destinată celor care au participat deja la un seminar de inițiere și au făcut primii pași în dresajul unui câine. Desigur, acceptăm și participarea persoanelor noi, care vor să se inițieze acum.

CÂND SI UNDE?

Întâlnirea va începe în data de 6 august 2010, la ora 19, în pensiunea agroturistică MARIANA din Bazna, judeţul Sibiu şi se va termina pe 8 august 2010.

PROGRAM
Vineri: Sosirea participanților. Lecție de introducere în ecologia trufelor și în metodologia culesului.
Sâmbătă: Practica pe teren. Seara: Secrete culinare - trufele în bucătărie. Cină (meniu cu trufe).
Duminică: Înmânarea diplomelor de participare.

TAXA DE PARTICIPARE ŞI ÎNREGISTRARE

Taxa de participare este de 200 de lei pentru cei care au mai participat la un seminar Truffoir, respectiv 180 de euro pentru noii veniți. Suma include costul cazării cu pensiune completă și meniul cu trufe. Cazarea se face într-o pensiune agroturistică de 2 stele, cu camere de 2-4 persoane. De data aceasta nu avem opțiunea de cameră cu un singur pat (tip single).
Înregistrarea pentru seminar se face prin completarea formularului online atașat acestui e-mail. Înregistrarea se va finaliza abia după achitarea sumei de 200 de lei în contul bancar, ale cărui date vi le vom trimite după ce am primit înscrierea Dvs. Suma nu se returnează în caz de neprezentare la seminar. Restul sumei va fi plătit la fața locului.

Observatii:

Firma Truffoir S.R.L. va înregistra evenimentele pe parcursul seminarului în format audiovizual. În cazul în care participanții nu vor sa apară în aceste înregistrări, vă rugăm să ne comunicaţi refuzul în scris, înainte de începerea seminarului.

TERMEN-LIMITĂ PENTRU ÎNREGISTRARE SI PLATA AVANSULUI : 5 zile înaintea începerii seminarului

PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA SEMINAR, VĂ RUGĂM SĂ DAŢI CLICK PE LINKUL ALĂTURAT:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFp0TUpDQnNweE1SbzdsaHBYLW9OVnc6MA

După ce ați citit detaliile tehnice legate de organizarea seminarului, vă rugăm să completați acest formular cu datele Dvs., pentru a vă putea înregistra.

IMPORTANT! Înregistrarea va fi considerată finală, abia după plata avansului de 200 de lei în contul afișat în invitație. Pentru orice nelămurire vă rugăm să ne contactați telefonic la 0751-223555 sau prin email la info@truffoir.ro .

Echipa, Truffoir Ltd.

PERSOANĂ DE CONTACT
FEKETE A. OSZKAR – 0751-223555
info@truffoir.ro

Thursday, July 1, 2010

Încă o poză din trecut

Această poză a fost făcut de John D. Whiting în aprilie 1939, undeva în Siria; ea arată doi localnici care caută kimme, trufele de deșert.